Szállítás

A megrendelt termékeket cégünk házhoz szállítja. A szállítás megfelelő gyári csomagolásban történik.
Átvételkor kérjük, ellenőrizze a termék csomagolásának sértetlenségét. Szállítási sérülés miatt utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Ha sérülést talál a terméken, a futárral köteles jegyzőkönyvet írni vagy íratni a sérülésről. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető.
Szállítási díjaink Magyarország határain belül érvényesek. A házhoz szállítás azt jelenti, hogy a szállító cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának. A szállítási díj nem tartalmazza a termék lakásba, házba vagy emeletre történő bevitelét, továbbá összeszerelését.
Amennyiben a megrendelt terméket kézbesítéskor nem veszi át, a megrendelő viseli az áru oda és visszaszállításával kapcsolatban felmerült költségeket.

Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástólA vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.